keskiviikko 13. tammikuuta 2010

That's the middle age mambo


Sophie Tucker, the last of the red hot mamas, täyttää tänään 126 vuotta. Minä puolestani rysäytän keski-ikään 35:llä ikävuodella.

7 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Hyvää keski-ikää, Eleanor ja kaikki sivupersoonasi

Kutuharju kirjoitti...

Happy birthday to queen Eleanor, laulaa hmmm.... jos Marilyn lauloi presidentille sitten olis Obaman vuoro laulaa sinulle! Onnea!!!
Sulla on vielä pitkä matka tuohon 126 vuoteen (taitaa olla muutama vuosi mullakin).

Eleanor Vatsa kirjoitti...

Kiitos, Isopeikko, juhlin juuri sivupersoonieni kera hassut hatut päässä:-)

Kiitos Kutis, oispas mahtavaa jos Obama tulisi laulamaan mulle.

Mä en taida varmaan jaksaa elää 126 vuotiaaksi. Tai jos Obama tarjoaa mulle sherry-hömpsyt 126 kekkereillä, lupaan harkita asiaa:-)

Hirlii kirjoitti...

Ja nyt olet jo siirtynyt elämän paremmalle puolelle, mikäli on yhteen ex-työkaveriini uskominen joka sanoi 35 täytettyään, että kaikki mitä hän on elänyt alle 30-vuotiaana on ollut enemmän tai vähemmän turhaa, ja vasta viimeiset 5-vuotta ovat olleet täyttä elämää.

Kippis !

Eleanor Vatsa kirjoitti...

Hirlii,

uskon vakaasti että elämä muuttuu sitä antoisammaksi ja mielenkiintoisemmaksi mitä vanhemmaksi tulee. Mulla eivät ole viimeiset 5 vuotta olleet täyttä elämää mutta toivottavasti seuraavat 5 vuotta kuitenkin - ja siitä aina tuonne...126-vuotiaaksi;-)

hemmetti kirjoitti...

En nyt sanois että ne menneet vuodet ihan turhia on, mutta muuten voisin yhtyä tohon Hirliin työkaverin kommenttiin. Ja lisään vielä että aina vaan paranee. Ei ois uskonut :) Joskus alle 2-kymppisenä olin sitä mieltä etten edes halua elää yli 4-kymppiseksi. Miten väärässä sitä voikaan olla!
Joten vilpittömät onnitteluni keski-ikäiselle :)

Eleanor Vatsa kirjoitti...

Kiitos, hemmetti, taidan olla samaa mieltä;-)